Reklamo

Portali IzraeliSot.com eshte nje vitrine e pranise se Izraelit dhe kultures hebraike ne Shqiperi. Ai sherben per promovimin e investimeve izraelite ne vendin tone, marredhenieve tregtare midis Izraelit dhe Shqiperise, krijimin e kontakteve me te shumta midis biznesnesmenve shqiptare me ata izraelite.

Kontakt E-mail: [email protected]