“Mdefend”, teknologjia izraelite që mbron pajisjet mjekësore nga sulmet kibernetike

Pajisjet mjekësore janë pjesë integrale e rrjeteve kompjuterike të spitaleve, por mbeten të pambrojtura.

Viruset kibernetike “ransomware”. Studimi: Kush paguan bëhet “financues” për sulme të reja

Ekspertët e Trend Micro analizuan metodat dhe taktikat e sulmeve ransomware të përdorura nga bandat kibernetike