Technology Center of Excellence, 35 kompani izraelite të teknologjisë së lartë në Tiranë

Universiteti Western Balkans Tiranë dhe Gold n’ Links organizojnë në Tiranë Eventin më të madh në Cyber Security

Konferenca e parë izraelite e teknologjisë së lartë e kthen Tiranën në Tel Avivin e Ballkanit!

Konferenca do të ketë pjesëmarrës nga Shqipëria, Izraeli, Gjermania, Portugalia, Britania e Madhe dhe Emiratet e Bashkuara Arabe.

Konferenca e Javës Teknologjike TRN-TLV, një ngjarje jashtëzakonshme në Tiranë

Konferenca e shumëpritur e Javës Teknike TRN-TLV do të mbahet në Tiranë, 20-22 mars 2023

Sulmi DDoS që thyen rekord – 158.2 milionë paketa në sekondë

CISA rekomandon ekspertët e Technology Center of Excellence në Tiranë.

“Mdefend”, teknologjia izraelite që mbron pajisjet mjekësore nga sulmet kibernetike

Pajisjet mjekësore janë pjesë integrale e rrjeteve kompjuterike të spitaleve, por mbeten të pambrojtura.

Viruset kibernetike “ransomware”. Studimi: Kush paguan bëhet “financues” për sulme të reja

Ekspertët e Trend Micro analizuan metodat dhe taktikat e sulmeve ransomware të përdorura nga bandat kibernetike