Dita e Sëmundjeve të Rralla, 7000 klasifikohen sëmundje të rralla!

Gazetari amerikano-izraelit Larry Luxner ka raportuar nga Amerika Latine, Afrika, Europa Lindore, Lindja e Mesme dhe Azia.

Larry Luxner: Targat shqiptare dhe kosovare në Muzeun më të Madh të Botës

Në “Internationales Museum Für Nummernschilder und Verkehrsgeschichte” në Gjermani ndodhen 10 targa nga Shqipëria

Një udhëtim targash në Shqipërinë e ndaluar dikur!

Artikull i Larry Luxner, i botuar në “Plates Magazine” dhe publikuar nga Retro.al

“The Times of Israel”, lobimi i Metës: Izraeli të njohë sa më parë shtetin e Kosovës

Presidenti i vendit Ilir Meta i cili vizitoi Izraelin ka dhënë një intervistë për gazetën më të madhe në vend, “The Times of Israel”, ku ndër të tjera ka theksuar se “Izraeli duhet të njohë sa më parë Shtetin e Kosovës”.

Meta për ‘The Times of Israel’: Një nga mësuesit e mi më të mirë ka qenë hebre

Presidenti i vendit Ilir Meta i cili vizitoi Izraelin me rastin e Forumit të Pestë Botëror të Hololaustit (22-23 janar 2020), ka dhënë një intervistë për gazetën më të madhe në vend, “The Times of Israel”.

Presidenti shqiptar Ilir Meta: Kemi lidhje ‘fantastike’ me Izraelin

Gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, editor i lajmeve në “Washington Diplomat”, ka intervistuar Presidentin e Shqipërisë, Ilir Meta, për gazetën e madhe izraelite “The Times of Israel”. Luxner shkruan rregullisht për “The Times of Israel” dhe “Washington Diplomat” dhe media të tjera ndërkombëtare.

Ambasadorja kosovare në SHBA, Vlora Çitaku: Populli ynë ka si shembull Izraelin

Gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, editor i lajmeve në “Washington Diplomat”, ka intervistuar Vlora Çitakun ambasadoren e Kosovës në Shtetet e Bashkuara dhe e ka botuar në gazetën e madhe “The Times of Israel”. Qëndrimet e qeverisë së Kosovës ndaj Izraelit, pse populli kosovar e merr si shembull Shtetin e Izraelit dhe tema të tjera me interes janë fokusin e shkrimit.

Ambasadori Canaj: Izraeli, nga një vend armik, tani ndër miqtë më të mirë të Shqipërisë

Gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, editor i lajmeve në “Washington Diplomat”, ka intervistuar Bardhyl Canajn, ambasadorin e Shqipërisë në Izrael dhe ka botuar në gazetën e madhe “The Times of Israel” qëndrimet diplomatike të Shqipërisë ndaj Izraelit, investimet dhe bumin turistik izraelit në Shqipëri, marrëdhëniet e Kosovës me shtetin hebre.

Larry Luxner: Kosova, vendi më pro-amerikan në botë. Kombi Start-Up i ardhshëm

Gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, editor i i lajmeve në “Washington Diplomat”,  ishte së bashku me delegacionin e SHBA-ve gjatë vizitës së tyre Kosovë në mars të këtij viti.