Rreth Nesh

Portali IzraeliSot.com eshte nje vitrine e pranise se Izraelit dhe kultures hebraike ne Shqiperi dhe Kosove. Ai sherben per promovimin e investimeve izraelite, marredhenieve tregtare, krijimin e kontakteve me te shumta midis biznesnesmenve shqiptare dhe kosovare me ata izraelite.

Portali IzraeliSot.com eshte nje dritare e informacioneve ne kohe reale ne gjuhen shqipe te ngjarjeve kryesore nga Izraeli. me synimin e njohjes sa me mire te nje prej vendeve lider ne ekonomine boterore, atdheut te dhjetera nobelisteve ne fusha te ndrysheme: shkence, ekonomi, letersi, etj.

Raportet e shkelqyera diplomatike te Izraelit me Shqiperine dhe Kosoven investimet gjithmone e me te pranishme te biznesit izraelit, historia e maredhenieve shumevjeçare, intervista me biznesmene shqiptare dhe kosovare qe importojne produkte e mallra izraelite dhe biznesmeneve izraelite qe investojne ne Shqiperi dhe Kosove, do te jene ne fokusin e portalit Izraelisot.com.

Izraelisot.com do te pasqyroje te gjithe aktivitetin diplomatik, ekonomik, kulturor, kinematografik, festat hebraike, etj.

Portali Izraelisot.com do te sherbeje edhe si nje librari online e botimeve te studiuesve shqiptare rreth hebrenjve ne Shqiperi, por njeheresh edhe si nje mundesi e mire e mesimit te gjuhes hebraike, permes metodave te ndryshme te hartuara nga stafi i portalit.

Për kontakt me redaksinë, bashkepunime apo reklamim  të produkteve dhe shërbimeve tuaja, na kontaktoni në:

E-mail: [email protected]