Bashkëpunimi kulturor, ministri Çeku pret ambasadoren Ziv

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, Hajrulla Çeku, pret ambasadoren e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv.

Bashkëpunimi në shëndetësi, Ministri Vitia pret ambasadoren Tamar Ziv

Përvoja e shtetit të Izraelit do të jetë një ndihmesë e madhe për Kosovën

Diplomacia e “ëmbël” e Izraelit në Kosovë

Viti 2022 konsolidoi edhe më tej marrëdhëniet e shkëlqyera midis Kosovës dhe Izraelit.

Ambasadorja Tamar Ziv: Marrëdhëniet mes Izraelit dhe Kosovës janë të hershme dhe të fuqishme

Ambasada e Izraelit bëri ndezjen e parë zyrtare të qiririt të festës hebraike të Hanukkah në Kosovë

Përvoja izraelite, Dr. Maurit Beeri në “Kongresin Botëror për Persona me Aftësi të Kufizuara” në Kosovë

Dr. Maurit Beeri, Drejtore e Përgjithshme në Qendrën e Rehabilitimit të Peadiatrisë dhe Adoleshentëve të Spitalit Alyn në Jerusalem, ishte përfaqësuese e Shtetit të Izraelit në “Kongresin botëror për Persona me Aftësi të Kufizuara”, i pari i tillë në Republikën e Kosovës

Ambasada e Izraelit në Kosovë: Binjakëzimi i Pejës me Netanya, kapitull i ri në marrëdhëniet midis dy vendeve

Marrëvesha për binjakëzimin e qyteteve të Pejës dhe Netnayas, e para marrëveshje e tillë mes qyteteve izraelite dhe kosovare

“Gold Ventures Investment Western Balkan”, një partneritet izraelito-kosovar për Transformim Dixhital

Kjo kompani o të ndihmojë kompanitë startup nga Kosova dhe rajoni për të ndërkombëtarizuar veprimtarinë e tyre

Ekspertë izraelitë, leksione në Kosovë në fushën e rehabilitimit pas traumës

Nën organizimin e KRCT, mbështetjen e Ambasadës së Shtetit të Izraelit në Kosovë dhe Ambasada Britanike, në Prishtinë u zhvillua një trajnim profesional katërditor SEE FAR CBT.

Ambasadorja e Izraelit viziton Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës

Ekspertja e emergjencave shëndetësore nga Izraeli, Dr. Odeda Benin Goren, dhe Ambasadorja e Izraelit në Kosovë, Tamar Ziv, të hënën vizituan Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës.

Kosova dhe Izraeli thellojnë bashkëpunimin në shëndetësi

U. d. Ministrja e Shëndetësisë, dr. Dafina Gexha takon t dr. Odeda Benin Goren dhe Ambasadoren e Izraelit në Kosovë, znj. Tamar Ziv.