Ambasadori izraelit te “Birra Korça”: Shije ndërkombëtare

Ambasadori i Izraelit konfirmon se birra “Korça” mbetet më e mira mes pijeve elitare dhe jo vetëm.

Lezhë, ambasadori David Cohen, mysafir në darkën e gatimeve me lule

Jemi mesuar të shohim sfilata për veshje, por në Lezhe sfilata u takon gatimeve me.

Ambasadori i Izraelit, David Cohen, viziton fabrikën e Birrës Korça

Korce, 19 maj 2014-  Ambasadori i Izraelit në Tiranë, David Cohen, gjatë një vizite në qytetin.