Bëhu i pari që zbulon Ekosistemin Teknologjik të Shqipërisë

Një lider dhe sipërmarrës në industrinë kibernetike dhe të mbrojtjes nga Izraeli

Nga Izraeli në Ballkan: Shqipëri, Kosovë dhe Mali i Zi

Një reportazh i bukur, i shkruar nga gazetari amerikano-izraelit, Larry Luxner, për gazetën “The Times of Israel”

Kompanitë teknologjike izraelite po e bëjnë botën më të mirë

Hillel Fuld vlerësohet si një nga blogerët më të mirë në botë. Ai bashkëpunon me Google, Microsoft, Oracle, etj

Hillel Fuld, ambasadori i teknologjisë së Izraelit

Blogeri izraelit: Unë dua të ndaj historinë time që njerëzit të kuptojnë se çfarë po bëj dhe si arrita këtu!

Keni një Ide për Startap? Bukur. Po, më tej?

Nëse keni një ide për një sipërmarrje, kjo është e madhe, por tani merreni atë ide dhe përpiquni ta transformoni atë në një biznes. Këtu janë pesë hapat e parë që duhet të bëni. Gazetari izraelit Hillel Fuld vlerësohet si një nga blogerët më të mirë në botë në fushën e teknologjisë së lartë. Ai bashkëpunon me Google, Microsoft, Oracle, etj.

Hebrenjtë janë pronarët e Malit të Tempullit

Asnjë komb tjetër nuk e ndan këtë histori, asnjë komb tjetër nuk ka pasur të njëjtin kryeqytet për 3000 vjet dhe nuk ka pasur kurrë një tjetër, dhe Jeruzalemi nuk ka qenë kurrë kryeqyteti i asnjë kombi tjetër.

Hillel Fuld: Keni para? Ja si mund të investoni në kompanitë dhe startapet izraelite

Këshilla nga blogeri i njohur izraelit, Hillel Fuld, këshilltar strategjik i shumë kompanive në Izrael.

Si po e luftojnë terrorizmin shërbimet inteligjente izraelite

Terrorizmi ka qenë dhe mbetet një nga sfidat më të mëdha ndërkombëtare.

“Lulja e Vlorës” e Dr. Anna Kohen tashmë në Jewish Book Council

“Lulja e Vlorës” e Dr. Anna Kohen tashmë edhe në Seksionin e Librave të Këshillit të Librit Hebre (Jewish Book Council)

Izraeli, nga startapet te Torah

Një vend që nuk arrin 10 milionë banorë ka më shumë startape, sesa në Francë dhe Gjermani së bashku.