Ambasadorja Demiri viziton IDC Herzliya: Studentët nga Kosova janë të mirëpritur në Izrael!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri zhvilloi një takim në Qendrën e mirënjohur Ndërdisiplinore Herzliya (IDC Herzliya) me Jonathan Davis, nënkryetar në zyrën për Marrëdhënie me Jashtë, njëherësh drejtor në Shkollën Ndërkombëtare Raphael Recanati.

“Smart Cities”, Ines Demiri bisedime me Universitetin Bar-Ilan: Sjellim teknologjinë izraelite në Kosovë!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, zhvilloi një vizitë në Universitetin Bar-Ilan, në Ramat Gan, Izrael.

Demiri pret përfaqësuesit e Industrisë së Hapësirës Ajrore të Izraelit, bashkëpunim me Kosovën

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, zhvilloi një takim punë me Roy Shaposhnik dhe Fredric Shamla nga Industria e Hapësirës Ajrore të Izraelit (IAI) – “ELTA Systems Ltd”.

Ambasadorja Demiri viziton Van Leer Jerusalem Institute: Bashkëpunim me institucionet e Arsimit të Kosovës

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, së bashku edhe me Sekretaren për Çështjet Akademike në Universitetin Bar-Ilan të Izraelit, Rachel Shelly Levy Drummer, vizituan Van Leer Jerusalem Institute, për të diskutuar rreth mundësive të bashkëpunimit me Institucionet e Arsimit të Kosovës

Kreu i Center for Jewish Impact, Robert Singer: Ambasadorja Demiri promovuese e madhe e lidhjeve Izrael-Kosovë

Kryetari i Center for Jewish Impact (Qendra për Ndikimin Hebre) zhvilloi një takim me Ines Demirin, ambasadoren e Kosovës në selinë e Ambasadës së Kosovës në Jeruzalem, Izrael.

Demiri falenderon Dr. Landsman: Kontribuon për ngritjen e cilësisë së arsimit të lartë në Kosovë!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demri priti në selinë e ambasadës në Jeruzalem profesorin e mirënjohur Dr. Moshe Landsman, njërin prej themeluesve të Departamentit të Psikologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” (UP).

Ambasadorja Demiri viziton Qendrën Peres për Paqe dhe Inovacion, projekte Izrael – Kosovë

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, vizitoi “Qendrën Peres për Paqe dhe Inovacion”, në qytetin Jaffa të Shtetit të Izraelit.

Bashkëpunim ekonomik, Oda Ekonomike e Kosovës takim online me Institutin e Eksportit të Izraelit

Oda Ekonomike e Kosovës zhvillon takim online me Institutin e Eksportit te Izraelit.

Rabini Shmuel Rabinowitz pret ambasadoren Demiri: Vizitorët nga Kosova janë të mirëserardhur!

Me ftesë të Rabinit Shmuel Rabinowitz (Rabbi of the Western Wall and Holy Sites), ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, zhvilloi një vizitë në Murin e Lutjeve dhe Jeruzaelem, kreyqyteti i Izraelit.

Demiri takon Shlein: MASHAV, i gatshëm të ndihmojë Kosovën në sektorë të ndryshëm!

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, zhvilloi një takim pune, me Ambasadoren Eynat Shlein, Shefe e MASHAV në Izrael.