Ines Demiri: Njohja nga Izraeli thyen të gjitha tabutë e ngritura nga ata që nuk e njohin Kosovën

Kosova hapi ambasadën e saj në Jerusalem më 14 mars, pasi që më 1 shkurt të dyja vendet vendosën marrëdhënie diplomatike. Me 4 shtator të vitit 2020, në Shtëpinë e Bardhë, në kuadër të një dakordimi për normalizimin ekonomik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në praninë e ish presidentit amerikan Donald Trump, u përfshi edhe pajtimi i Izraelit për njohjen e Kosovës dhe vendosjen e marrëdhënieve diplomatike.

Canaj pret Demirin, në fokus forcimi i lidhjeve ekonomike të Shqipërisë dhe Kosovës me Izraelin

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj, pati një takim me Sekretarin e Përgjithshëm e Ministrisë së Jashtme të Kosovës, Shkelzen Morina dhe Ines Demirin, të ngarkuarën me pune të Ambasadës së Kosovës në Izrael.

Ambasadorja Ines Demiri viziton fëmijët kosovarë të shtruar në Izrael

Ambasadorja e Kosovës në Izrael, Ines Demiri ishte sot e pranishme në Departamentin e Kardiologjisë në spitalin e fëmijve, e shoqëruar nga kreu i saj, Sylvan Adams, ju pa nga afër ecurinë e trajtimit të tre fëmijëve kosovarë me probleme në zemër.

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla: Ambasada në Jerusalem, punë e kryer!

Ministrja e Punëve të Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla: Nuk do t’i hymë aventurave diplomatike për të rikthyer në shqyrtim një çështje që ka përfunduar

Ambasadorja Ines Demiri: Tre fëmijë nga Kosova do të vijnë për trajtim mjekësor në Izrael!

Tre fëmijë nga Kosova, të shoqëruar nga nënat e tyre, gjatë ditëve në vijim, do të vijnë për shërim në Izrael, në “Save a Child’s Heart” me seli në Holon.

Ambasadorja Ines Demiri pret bashkëatdhetarë nga Kosova që punojnë dhe studiojnë në Izrael

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, ka pritur bashkëatdhetarët që punojnë dhe studiojnë në Izrael.

Canaj takon Demirin: Urime Kosovës për hapjen e Ambasadës në Jerusalem

Ambasadori i Shqipërisë në Izrael, Dr. Bardhyl Canaj u takua në premisat e Ambasades se Kosoves me të Ngarkuarën me Punë të saj, znj. Ines Demiri.

Ambasadorja e Kosovës në Izrael merr kartelën diplomatike

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael Ines Demiri, ka marrë kartelën diplomatike të këtij vendi.

Përgatiti hapjen e Ambasadës së Kosovës në Izrael, Ines Demiri: Nderi më i madh i jetës sime!

E ngarkuara me punë e Kosovës në Izrael, Ines Demiri, është shprehur e gëzuar për hapjen zyrtare të Ambasadës së Kosovës.

Ines Demiri, ambasadorja e parë e Kosovës në Izrael

Të hënën, më 1 shkurt, Kosova dhe Izraeli në një ceremoni virtuale, formalizuan vendosjen e marrëdhënieve diplomatike. Ambasadorja e Kosovës në Izrael do të jetë Ines Demiri, e cila më 2020 ishte emëruar e ngarkuar me punë në po këtë shtet.